Az oldal jelenleg technikai okokból ZÁRVA van!
Újranyitás előreláthatólag 2022. június 25..
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36306294560

Játék

A játék a gyerekek életének legfontosabb tevékenysége.

Mi, felnőttek is szívesen veszünk részt benne és segítjük ezáltal gyermekeink szórakozását és fejlődését. Az igazán jó játékszerek, olyan eszközök, amelyek játékosan fejlesztik a kicsik és a nagyobbak kreativitását, mozgását, gondolkodását, problémamegoldó képességét, adott esetben több területet is egyszerre. Játékaink fejlesztő hatásáról többet olvashat a lap alján.


23termék123

Tudta, hogy a vesztibuláris rendszer a belső fülben helyezkedik el és elmozdulásának hatására fejlődik a gyerek agya? Ennek egyik legjobb eszköze a hinta, amit megtalál játékaink között. A hintázást terápiás céllal is alkalmazzák (pl. Ayres terápia, TSMT, stb.). A játék fejleszt, oktat, nevel!

Multy-activity golyóvezető játékunkkal gyermeke finommotorikus képességeit fejlesztheti, amivel elősegíti a kézujjak csontosodását, így megkönnyíti az iskolában történő írástanulást.

Fa homokozónk tetővel van ellátva, ezáltal lehetővé teszi a biztonságos és hosszan tartó, elmélyült játékot a napszúrás veszélye nélkül.

Bizonyított tény, hogy azok a gyermekek akiknek minden nap  több esti mesét olvasnak fel a szüleik ötéves korukig mintegy 1,4 millióval több szót használnak, mint azok akiknek szülei nem olvasnak mesét. Nálunk egy csomagban 8 db könyvet vásárolhat, így a hét minden napjára jut egy-egy.

A kártyajátékok fejlesztik gyermekeink problémamegoldó képességét, logikus gondolkodás kialakulását. Ideális választás lehet ajándékba a Szupererő kártyajáték, amellyel az óvodás és kisiskolás korosztály felfedezheti erősségeit, ezáltal nőhet önbizalma, teljesítménye.

Amennyiben a nyári pancsoláshoz vagy az esti fürdetéshez keres játékot, ajándékot, nézze meg a minőségi playmobil halászhajót 1-2 éves gyerekek számára.

Fontos lenne, hogy gyermekeink 8 éves korukig napi fél óránál többet ne töltsenek képernyő előtt, amit egy-egy szórakoztató társasjátékkal megvalósíthatunk: a Kocka párbaj társasjáték vagy az Activity knock out igazi alternatívát jelenthet.

A környezettudatosságra nevelés már kisgyermekkorban fontos, válassza a fa készségfejlesztő játékot, melybe egy istállóban állatokat is talál gyermeke, miután kinyitotta az ajtókat és ablakokat.

Kiváló ajándék lehet egy kültéren és beltérben is használható színes játszószőnyeg, amely alu borításának köszönhetően nem ázik át. A pelenkáról való leszoktatás idején is nagy segítség lehet, hiszen védi a padlót a nedvességtől, ha ezen ül a baba. A medence elé terítve, máris játszhat gyermekünk, amint kilép a vízből. Kirándulásra is magunkkal vihetjük.

A könyv mindig ideális ajándék, akár saját gyermekünknek adjuk vagy másnak szerzünk vele meglepetést. Válassza a nagysikerű Anton és Manfréd kalandjai könyv szerzőjének újabb remekművét a kisebb korosztály számára. A szórakoztatáson kívül valódi értékeket közvetít a gyerekek számára, miközben megteremtik a nyugodt légkört, ezzel elősegítve a pihentető alvást.

Érdemes nyaralás előtt beszerezni az Intex easy-flow légzőcsövet, hogy a tenger alatti világ megismerésének élményével gazdagodjunk.

Válasszon játékaink közül, fejlessze gyermeke képességeit! Ha segítségre van szüksége, ajándékot szeretne rendelni, hívjon, visszahivjuk!

Szűrés
Ár
 (Ft)
4 110 Ft - 119 527 Ft