Az oldal jelenleg technikai okokból ZÁRVA van!
Újranyitás előreláthatólag 2022. május 25..
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36306294560

Otthon

A ház attól válik otthonná, hogy berendezzük, " belakjuk", olyan tárgyakkal vesszük magunkat körül, melyekre ha ránézünk, örömmel töltenek el bennünket. Lehet ez egy kedves baráttól kapott ajándék, egy családtag meglepetése vagy akár magunknak is szerezhetünk örömet egy-egy számunkra fontos tárgy, eszköz megvásárlásával.

Fontos a praktikusság, hasznosság kérdésével is foglalkoznunk, hiszen a fenntarthatóság elvét követve, a bolygónkat figyelembe véve kell döntést hoznunk, akár a magunk számára vásárolunk, akár egy ajándék részét képezi a kiszemelt tárgy, lakásdísz.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a használatban lévő eszközök egy idő után tönkremennek és bármennyire is hasznosak, szépek voltak, meg kell válnunk tőlük, hogy helyet kapjon az új. Úgy gondoljuk, hogy e kettő egyensúlyát érdemes szem előtt tartanunk.

A hosszúra nyúlt tél után igazi ajándék a nyári meleg, használjuk ki, hiszen olyan hamar véget ér. Töltsünk minél több időt a szabadban, tegyük élvezetessé az udvaron töltött időt, vegyük körül magunkat olyan tárgyakkal, melyek élménnyé teszik otthoni pihenésünket és akár még a pénztárcabarát megoldást is kínálnak. Cseréljük le kültéri világításunkat Napelemes kerti, 3 LED-es fali lámpára, így a késő esti udvari borozások, grillpartik ideje alatt nem kell aggódnunk a megnövekedett áramfogyasztás miatt és még környezetkímélő szemléletünknek is teret adtunk.

A biztonságos közlekedést könnyíti meg esténként a 4 db falra szerelhető kültéri napelemes lámpa, amely a lépcsők mellé, a falra rögzítve megvilágítja lépéseinket. Amennyiben nagyobb udvarral rendelkezik válassza a Mozgásérzékelős, napelemes reflektor, 60 LED típust. Minden esetben amikor bizonytalan a döntést illetően, használja chat funkciónkat vagy hívjon bennünket , visszahívjuk.